NOVA DIMENZIJA MUŠKOSTI

DR POPOVIĆ OTKRIVA:

 

 

Probleme sa potencijom imaju muškarci svih uzrasta. Često u ordinaciju ...

 

detaljno

 

 

 

 


NOVI PREPARATI:

 

POTENCIJA

PROSTATA

URO INFEKCIJE

 

detaljno

 

 

 

 

 


SEKS U MEDIJIMA:

 

Potencija, seks i odnosi medju polovima su glavna tema u ovim zanimljivim novinskim člancima koji...

 

detaljno

 

 


ŠALJIVA STRANA IMPOTENCIJE:

 

Ovih par interesantnih anegdota poticu iz prostorija uroloske ordinacije POTENCIJAL i ovom prilikom...

 

detaljno

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dr GORDAN POPOVIĆ

 

IZVODI IZ BIOGRAFIJE

 

 

 

Dr Gordan Popović 20 godina vodi urološko - seksološku ordinaciju "POTENCIJAL". Član je Urološke sekcije Srbije kao i Intersekcijskog odbora za seksološku medicinu Srpskog lekarskog društva.


Kao specijalista urologije intenzivno se bavi seksološkom problematikom, naročito dijagnostikom i lečenjem:
- impotencije
- oboljenja prostate
-uroloških infekcija
- fimoze


U periodu 1998 - 2001 poznat je kao lekar koji je imao najveći broj pacijenata i najveće iskustvo u primeni prvog leka za erektilnu disfuknciju koji se tada u svetu pojavio. Još tada uviđa potrebu za preparatom koji poboljšava seksualnu funkciju, a koji bi bio pogodan za široku primenu i da je potpuno siguran po zdravlje. Tako je nastao preparat POTENCIJAL koji je tokom punih devet godina primene ta svojstva i potvrdio.


Dr Popović je rođen 1963. godine u Beogradu. Posle završene srednje i više medicinske škole upisuje Medicinski fakultet u Beogradu. Po sticanju diplome doktora medicine uspešno završava specijalizaciju iz urologije. Još kao student medicine posebnu pažnju posvećuje seksološkoj problematici. Vrlo rano uviđa da se i u svetskoj medicini još nedovoljno zna o seksualnoj funkciji ljudi, a naročito u našoj zemlji gde se ni postojeća znanja iz medicine ne primenjuju dovoljno u svakodnevnoj praksi.


Među prvima u našoj zemlji uvodi u praksu savremena sredstva i lekove koji se koriste u lečenju impotencije. Rad Dr Popovića i njegovo dvadesetdvogodišnje iskustvo u ovoj oblasti pomogli su velikom broju pacijenata - do sada više od 30.000.


Najveći broj pacijenata posetio je Dr Popovića zbog:
-lečenja impotencije i produženja trajanja seksualnog odnosa
-lečenja oboljenja prostate (uvećana prostate, prostatitis)
-lečenja uroloških infekcija (mokraćne bešike – cistitisi, polne infekcije…)
-lečenja fimoze (otežano prevlačenje prepucijuma – kožice preko glansa penisa) kako operacijom, tako i neoperativnim putem

 

 

Misija ordinacije

 

 

Cilj POTENCIJALA je da bude mesto gde će se rešavati problemi savremenog muškarca iz domena urologije, sa posebnim naglaskom na sledeće konkretne oblasti urologije:

-impotencija

-oboljenja prostate

-urinarne infekcije

-fimoza

Ideja urološke ordinacije POTENCIJAL  je da stvori mesto gde će svaki muškarac moći da dođe i da kaže "imam problema sa potencijom" i da pri tome naiđe na potpuno razumevanje.


Takođe POTENCIJAL predstavlja mesto gde će se pacijentu pomoći da reši svoj problem u skladu sa najnovijim medicinskim saznanjima i svetskim stručnim trendovima.

 

U krajnjoj instanci, ideja je da svakom muškarcu omogućimo da  pokaže svoj potencijal!

 

 

 

Nazad

 

 

 

 

Pristup pacijentu

 

 

Osim medicinsko-urološkog pristupa u smislu odgovarajuće dijagnostike i utvrđivanja najbolje terapije, svaki pacijent se sagledava i kao celina, tj. posmatra se njegov problem u svim životnim dimenzijama i shodno tome traži se rešenje koje će biti najbolje konkretno za datu situaciju.

 

Šta to znači?

 

Na primer, imamo tri čoveka koji imaju problema sa postizanjem erekcije. Jednom se dešava da ne može da ima odnos sa suprugom, drugi ima problema samo u povremenim "izletima sa strane", dok treći ima problema sa devojkom koju je nedavno upoznao i sa kojom još nije imao odnose. Sva tri pacijenta imaju istu dijagnozu. Da li mislite da je rešenje problema isto za svu tojicu? Naravno da nije.

 

Posle petnaestak godina iskustva mi u POTENCIJALU znamo da se rešenje problema ne traži samo na osnovu dijagnoze, već i u skladu sa životnom situacijom.

 

 

 

Nazad

 

 

 

 

 

Ko su naŠi pacijenti?

 

 

Starosna struktura

 

Probleme sa potencijom imaju muškarci svih uzrasta. Često u POTENCIJAL dolaze mladići od 17-18 godina. Imamo i veliki broj pacijenata u poznijim godinama, između 70. i 80. godine života. Najstariji pacijent do sada imao je 89 godina.

Ipak ubedljivo najviše pacijenata se nalazi u tzv. najboljim godinama i u punoj snazi – između 30. i 55. godine života.

 

 

Obrazovanje i zanimanje

 

Srednjoškolci, studenti, poljoprivrednici, radnici, advokati, profesori.... Ne može se reći da su pripadnici bilo koje profesije pošteđeni problema sa potencijom. Ipak, relativno se češće javljaju za pomoć pacijenti sledećih zanimanja: privatni preduzetnici, menadžeri, političari i direktori velikih preduzeća.

 

 

Materijalno stanje

 

S obzirom da se radi o privatnoj ordinaciji, pretpostavilo bi se da češće dolaze pacijenti koji su relativno imućniji. Međutim, interesantno je da imamo i mnogo pacijenata srednjeg i slabijeg imovnog stanja. Sve u svemu stiče se utisak da loša materijalna situacija doprinosi nastanku impotencije. To naravno ne znači da novac garantuje da do problema sa potencijom neće doći!

 

 

 

Nazad

 

 

Kako je ordinacija nastala uroloŠka ordinacija "POTENCIJAL"?

 

 

 

potencijalDr Gordan Popović kreće sa privatnom lekarskom praksom još početkom devedesetih godina. Osniva svoju lekarsku ordinaciju u vreme kada su u našoj zemlji privatne ordinacije bile prava retkost. Odlučuje se na taj potez sa ciljem da stvori uslove u kojima će moći da pomaže ljudima koji imaju problema sa seksualnom funkcijom-naričito kada su u pitanju impotencija i problemi sa prostatom.

U to vreme-pre nekih petnaestak godina, muškarci koji su imali poteškoća sa potencijom praktično nisu imali kome da se obrate. Lekara koji bi se bavili isključivo pitanjima impotencije tada nije bilo (ili se za njih nije dovoljno znalo), tako da su ti ljudi bili prepušteni sami sebi i u situaciji da pokušavaju da se leče sumnjivim preparatima i metodama. Mnogi od njih su tražeći pomoć dospevali i do različitih seoskih "vračara" i "magova".

Jasno je da se od impotencije ne umire. Čak ne postoje ni neke ozbiljne tegobe. Zbog toga, pokušaj Dr Popovića da se posveti ovoj oblasti radeći u nekoj od državnih zdravstvenih ustanova bio je unapred osuđen na neuspeh jer su bolnice i domovi zdravlja bili preopterećeni bolesnicima ozbiljno narušenog zdravlja.

Sa druge strane, pacijenti koji bi i stigli do lekara žaleći se na problem sa impotencijom, obično su nailazili na neodgovarajući prijem. To se dešavalo iz neznanja šta bi radili sa takvim pacijentima, a i zbog neshvatanja značaja potencije za svakog muškarca. Tako se tada (a i dan danas, samo ređe) dešavalo da lekar pokušava da celom problemu prida šaljiv ton i da neubedljivo teši pacijenta rečima "ma nije ti ništa, desilo se slučajno", ili "šta bi hteo, u tim godinama pa misliš na one stvari".

Koliko je neprimereno pominjanje godina tj. životnog doba pacijenta kada je seks u pitanju treba ilustrovati činjenicom da su najmlađi pacijenti POTENCIJALA imali 16-17 godina, a najstariji 89.

Dakle, jedina mogućnost da se na pravi način pomogne ljudima koji imaju problem sa potencijom bilo je otvaranje privatne ordinacije i potpuno posvećivanje toj oblasti. Dr Popović se 1992. godine i odlučuje na taj potez.

 

 

 

Nazad

 

 

  

Stručni saveti i zakazivanje pregleda u vezi lečenja impotencije, oboljenja prostate, fimoze i uroloških infekcija:
011 2183 980, 063 201 101, radnim danom od 10 – 18 h.

Urološko – seksološka ordinacija “POTENCIJAL”
E-mail sa vašim pitanjem mozete poslati ovde.